CHICO TILBURG

CHICO TILBURG De lekkerste gegrilde kip!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 495 beoordelingen
11 apr 2021 om 19:02 Ik had besteld voor 16.00 en moet daar ook voor betalen zodat jullie het om 16.00 zouden brengen maar Chico komt zelf om 15.15 daar hoef ik toch niks extra’s voor te betalen ik vind dit schandalig
10 apr 2021 om 17:15 Het eten is super lekker en heel snel bezorgd , ben echt heel erg tevreden.ik ga zeker vaker hier bestellen
10 apr 2021 om 14:33 Bestelling verkeerd en laat
1 apr 2021 om 20:41 lekker eten en snel bezorgen bedank chico
29 mrt 2021 om 14:03 Lekker eten
29 mrt 2021 om 13:56 Heerlik
29 mrt 2021 om 6:36 Bezorgen duurde meer dan 90 min. Eten was helemaal niet lekker. carbonara was te gaar en smaakloos. Eerste n laatste keer
28 mrt 2021 om 19:04 Tien minuten voor de opgegeven tijd bezorgd, ideaal! Het eten was heerlijk en we hebben extra saus en een blikje cola gekregen. Grote porties!
28 mrt 2021 om 16:41 Duurde in de middag ruim 2 uur. 2x gebeld waarin hij loog onderweg te zijn. Daarna een uur later koude pizza ontvangen. Eerste en meteen laatste keer. De reviews staan hier vol mee en niet overdreven. Waardeloze tent.
19 mrt 2021 om 19:52 Top service! Gewoon goed
13 mrt 2021 om 11:23 Heeeel lekker